ARHITEKTURA

»Arhitektura nas osvobaja, objema sedanjost in nam omogoča doživljanje počasnega, zdravilnega toka časa. Stavbe in mesta so orodje in muzej časa. Omogočajo nam videti in razumeti minevanje zgodovine in biti zraven v časovnih ciklih, ki presegajo posameznikovo življenje.« Juhani Pallasamaa, Oči kože: arhitektura in čuti, 2007
Zaupajte nam, da vam pomagamo pri graditvi vaše prihodnosti in puščanju arhitekturnih drobcev zgodovini.

OBDAJA VSE OKOLI NAS

Arhitektura nagovarja vse naše čute hkrati

Praktično je vse kar nas obdaja arhitektura – arhitektura narave, človeka. Vsak posameznik jo dojema drugače in se identificira z njo. Njeni temeljni elementi so trdnost, funkcionalnost in estetika. Če znamo vse tri elemente povezati nastane kakovostna prostorska rešitev in bivanjsko okolje.

NAŠA VIZJA

arhitektura nagovarja vse naše čute hkrati

Participacija

V stroki pojem pomeni vključevanje in sodelovanje med uporabnikom in arhitektom v procesih prostorskega načrtovanja. Cilj in operativno orodje je vzpostavitev komunikacije med arhitekturno stroko, politiko in javnostjo.

Dobra arhitektura oplemeniti material

Slog ter spremembe v arhitekturi so povezane z razvojem gradbenega materiala. Prav ta nam omogoča nove možnosti pri iskanju novih, atraktivnih oblik. Materiali torej dodobra vplivajo na arhitekturo, ta pa jim da dodano vrednost.

Zaupajte nam vaše vzore, želje in potrebe. Naj za vas načrtujemo arhitekturo, ki vas bo poosebljala.

zasebna arhitektura

Zaupajte nam vaše vzore, želje in potrebe. Naj za vas načrtujemo arhitekturo, ki vas bo poosebljala.

javna arhitektura