KAJ PONUJAMO

Zavezujemo se da bomo vsak zaupan projekt prevzeli z vsem spoštovanjem in ga realizirali po vaših željah in pričakovanjih.

Dober glas se sliši v deveto vas. To je pregovor, ki še kako drži. Najpomembnejše nam je, da ste z našimi storitvami zadovoljni, da uspešno rešimo še najmanjšo težavo in da vas uspemo preko prostorske rešitve, popeljati do popolnega bivanjskega okolja. Dobre ideje, popolni projekti in zadovoljne stranke so naša inspiracija pri delu.

ARHITEKTURA

»Arhitektura nas osvobaja, objema sedanjost in nam omogoča doživljanje počasnega, zdravilnega toka časa. Stavbe in mesta so orodje in muzej časa. Omogočajo nam videti in razumeti minevanje zgodovine in biti zraven v časovnih ciklih, ki presegajo posameznikovo življenje.« Juhani Pallasamaa, Oči kože: arhitektura in čuti, 2007 Zaupajte nam, da vam pomagamo pri graditvi vaše prihodnosti in puščanju arhitekturnih drobcev zgodovini.

INTERIER

Ob besedi interier ali notranja oprema, večinoma pomislimo na pohištvo in razporeditev le tega. A interier ni samo dobra, funkcijska in estetska rešitev pohištva. Pač pa skupek vseh faktorjev, ki jih moramo upoštevati in predvideti v fazi projektiranja. Pri načrtovanju notranje opreme je poleg pravega pohištva potrebno vključiti tudi stenske, talne in stropne površine. Načrtovati pravilno in smiselno osvetlitev. Najti rdečo nit prostora in jo vpeljati v materiale, barve in teksture. Naj mi to storimo za vas.

ZUNANJA UREDITEV

V projektu zunanje ureditve med horizontalne in vertikalne ozelenitve smiselno umestimo tlakovanje poti, nasutja, pregradne elemente, osvetlitev ter manjše ali enostavne objekte. Navadno načrt zunanje ureditve obsega gradnjo nadstreška, pergole, bazena, vrtne ute,… Ti objekti zahtevajo zakonska dovoljenja. Naj vam uredimo celotno projektno dokumentacijo za zunanjo ureditev, ki ne bo le skladna z zakonodajo, pač pa tudi funkcionalna in estetska.

PRENOVA

Je vaše staro stanovanje potrebno temeljite prenove? Ali potrebuje le osvežitev? Velikokrat se investitorji odločijo med faznimi ali celovitimi prenovami. Za karkoli se odločate dovolite, da vam svetujemo ter skupaj načrtujemo vašo prenovo..

PROJEKTNI MANAGEMENT

Želite graditi ali prenavljati pa nimate časa in potrpljenja za iskanje najboljših rešitev? Za vas smo tukaj, da vam pomagamo skozi vse faze projektiranja, gradnje in nadzora. Uredimo vso potrebno projektno dokumentacijo ter pripravimo najboljše ponudbe zanesljivih gradbenih ponudnikov. Pripravimo časovni plan in skrbno nadzorujemo delo. Vaša naloga je le, da nam popolnoma zaupate in se prepustite. Dovolite, da vas popeljemo od začetne ideje do popolnega doma brez vaših skrbi in brez tratenja vašega dragocenega časa.