KAJ DELAMO?

Smo mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja s projektiranjem celotnega arhitekturnega spektra.

Naj se vam predstavimo

Matjaž Jerman
Matjaž JermanDirektor
Tina Jerman
Tina Jerman Vodja projektov, arhitektka
Ana Konda
Ana KondaVodja projektov, odgovorna projektantka, arhitektka
Eva Hlebš
Eva Hlebšarhitektka
Ana Mlinar
Ana Mlinararhitektka
Ula Logonder
Ula Logonderarhitektka
Robert Robas
Robert Robasarhitekt (zunanji sodelavec)

VSAK PROJEKT JE EDINSTVEN

Vsakega projekta se lotimo temeljito in skrbno. Vaše zaupanje nam veliko pomeni, zato vam želimo ponuditi največ.

IDEJA IN BRAINSTORMING

V fazi idejnih projektov se pogovorimo glede vaših želja, pričakovanj. Skupaj pregledamo všečne reference in začnemo postavljati temelje projekta.

PRIDOBIVANJE GRADBENEGA DOVOLJENJA

Sodelovanje z usposobljenimi projektanti se vam v fazi PGD obrestuje. Poleg pridobljene dobre dokumentacije, vam olajšamo komunikacijo z uradnimi osebami v upravnem postopku.

PROJEKTI ZA IZVEDBO

Načrti za dejansko izvedbo vseh podrobnosti s predlogi detajlov, materialov, barv in drugih rešitev pomagajo pridobiti realne ponudbe izvajalcev. Tako se izognemo nepredvidenim povišanjem cen gradnje.

NAŠA ZAVEZA

Zavezujemo se da bomo vsak zaupan projekt prevzeli z vsem spoštovanjem in ga realizirali po vaših željah in pričakovanjih. Dober glas se sliši v deveto vas. To je pregovor, ki še kako drži. Najpomembnejše nam je, da ste z našimi storitvami zadovoljni, da uspešno rešimo še najmanjšo težavo in da vas uspemo preko prostorske rešitve, popeljati do popolnega bivanjskega okolja. Dobre ideje, popolni projekti in zadovoljne stranke so naša inspiracija pri delu.

SODELUJEMO Z ODLIČNIMI

Našim zunanjim sodelavcem se zahvaljujemo za dosedanje uspešno sodelovanje. Prihodnjih pa se že veselimo. Hvala, ker lahko skupaj pišemo uspešne zgodbe.