INTERIER ALI NOTRANJA OPREMA

Ob besedi interier ali notranja oprema, večinoma pomislimo na pohištvo in razporeditev le tega. A interier ni samo dobra, funkcijska in estetska rešitev pohištva. Pač pa skupek vseh faktorjev, ki jih moramo upoštevati in predvideti v fazi projektiranja. Pri načrtovanju notranje opreme je poleg pravega pohištva potrebno vključiti tudi stenske, talne in stropne površine. Načrtovati pravilno in smiselno osvetlitev. Najti rdečo nit prostora in jo vpeljati v materiale, barve in teksture. Naj mi to storimo za vas.

Z OPREMO IZRAZITE SVOJ JAZ

Napredovanje v dobrem

Vsak človek je edinstven in samosvoj. Enako velja za naš bivanjski prostor. Skrbno načrtovan interier poleg popolne funkcionalnosti, zahteva estetiko, unikatnost in enako pomembno dobro počutje uporabnika.

NAŠA VIZIJA

napredovanje v dobrem

Barvna harmonija

Barvni teoretiki menijo, da lahko z barvno harmonijo dosežemo psihofiziološko ravnotežje zaznave. Pravilna izbira barvne kombinacije prostora ima dokazano blagodejne vplive na naše počutje.

Veličasten pogled

Vsak objekt ima svoj veličasten pogled. Moramo ga le prepoznati in opremo v njem načrtovati tako, da le tega dodatno poudarimo.

Zaupajte nam vaše vzore, želje in potrebe. Naj naredimo edinstven interier skrojen po vaših merilih.
interier zasebnih stanovanj in hiš
Zaupajte nam vaše vzore, želje in potrebe. Naj naredimo edinstven interier skrojen po vaših merilih.
interier javnih objektov